CHIRURGISCHE INSTRUMENTEN VOOR ELEKTROCHIRURGIE

Als verdeler van chirurgische instrumenten voor elektrochirurgie werken we met fabrikanten die de hoogste kwaliteit voor elektrochirurgie kunnen leveren. Patella biedt tegenwoordig een groot assortiment bipolaire en monopolaire hulpstukken voor verschillende toepassingen. 

Bijzondere aandacht wordt besteed aan instrumenten die worden gebruikt voor minimaal invasieve chirurgie. 

Zie hieronder een greep uit ons aanbod. Neem gerust contact op voor verdere info.

 

Pincetten

Bissinger garandeert dat alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt voor de productie van onze instrumenten. Een consistente en optimale veerspanning wordt bijvoorbeeld verzekerd door speciaal chirurgisch staal te gebruiken. De beproefde isolerende coating is zonder problemen bestand tegen sterk alkalische reinigingsmiddelen, zodat de elektrische veiligheid van de instrumenten op betrouwbare wijze gewaarborgd is. De veiligheidsplug van hightech kunststof omsluit het volledige verbindingsgebied, zelfs tussen de contactoppervlakken, om gemakkelijker te kunnen reinigen.

Claris non-stick bipolar forceps

Tijdens de coagulatie van weefsel kan het gecoaguleerde weefsel aan de punt van het pincet blijven kleven. Dit ongewenste effect kan bijna volledig worden voorkomen door de CLARIS NON-STICK bipolair pincet te gebruiken. Door het gebruik van een materiaal met uitstekende thermische eigenschappen voor de uiteinden van het pincet, is het moeilijk en tijdrovend reinigen van de forceps tijdens een operatie niet langer nodig en worden onderbrekingen tijdens het werk verminderd. Het anti-kleefeffect is permanent gewaarborgd en zal niet worden verminderd, zelfs als het onderworpen wordt aan frequente sterilisatie.

Kabels

  • bipolaire kabels
  • monopolaire kabels

Laparoscopie

Bipolaire POWERGRIP-coagulatietang 

De bipolaire POWERGRIP-coagulatietang is een instrument dat wordt gebruikt voor grijpen, snijden en coagulatie bij minimaal invasieve chirurgie. Hun mechanisme maakt actief en nauwkeurig openen en sluiten mogelijk, evenals het uitoefenen van zeer hoge druk bij vastgrijpen en snijden terwijl het weefsel precies wordt gecoaguleerd (zonder perifere weefselschade). Ingangen van elektroden voor verschillende toepassingen kunnen binnen enkele seconden worden vervangen.

Elektrodes

  • Micro dissectie naaldelektroden
  • Monopolaire elektroden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

contacteer ons