Fabrikanten

Bent u op zoek naar een distributeur voor uw chirurgisch materiaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Ons gamma is heel uitgebreid en komt aan bod in vele chirurgische disciplines en technieken, gaande van algemene open chirurgie tot de minimaal invasieve technieken en robotchirurgie. Dankzij ons jarenlang gevestigd netwerk aan kwalitatieve fabrikanten kennen we de markt als geen ander. We denken met u mee en we creëren samen nieuwe mogelijkheden voor elk budget. Maak hieronder kennis met onze belangrijkste partners. Contacteer ons gerust voor meer info.

 

 

De duitse fabrikant DUFNER Instrumente GmbH uit Tuttlingen produceert al meer dan 50 jaar eerste klas kwaliteit instrumenten, verdeeld over de ganse wereld. Dit familiebedrijf is al 30 jaar een trouwe en gerespecteerde exclusieve partner van PATELLA. 

Snel, flexibel en op maat van de noden van de klant, produceert Dufner zowel een volledig gamma voor minimaal invasieve technieken, evenals hoogkwalitatieve standaard en specifieke instrumenten voor traditionele open chirurgie.

Ontdek hun producten

De duitse fabrikant Günter Bissinger Medizintechnik stipuleert kwaliteit als uitstekend kenmerk voor langdurig bedrijfssucces. Met een heel sterk uitgebouwd kwaliteitsmanagement systeem  streeft de fabrikant steeds om de klanten hoogwaardige producten en diensten voor de electrochirurgie aan te bieden die beantwoorden aan de modernste wetenschap en technologie. Al meer dan 20 jaar zijn Bissinger en Patella exclusieve partners.

Bedrijfsfilm: https://www.gb.bissinger-medizintechnik.com/macroCMS-images/Flash/bissinger_V10_EN.mp4

Ontdek hun producten

Wanneer u op zoek bent naar basismateriaal mét een uitstekende prijs-kwaliteit garantie raden wij u het gamma van Amnotec uit het Duitse Tuttlingen aan. Wij verdelen hun instrumenten voor open chirurgie en endoscopie (optieken en lichtkabels) exclusief op de Belgische markt.

Meer dan 25 jaar ervaring in de medische sector zorgt voor een gespecialiseerde kennis.  Tel daarbij de kwaliteit van hun producten, de flexibiliteit van het bedrijf en een uitstekende klantenservice dan krijg je de hoekstenen van Amnotec International Medical. Dit maakt Amnotec tot een competente partner en complete leverancier voor elk OK.

Ontdek hun producten

Sinds 2019 is Patella de exclusieve verdeler van Panther Healthcare op de Belgische markt.

Panther Healthcare, opgericht in 2002, is een hoogtechnologische fabrikant van stapling devices die R&D, productie, Quality Control en distributie combineert. Met meer dan 200 intellectuele eigendomsrechten werd Panther Healthcare geëerd met meerdere nationale prijzen en onderscheidingen in hun thuismarkt China. 

Door het alles-onder-1-dak principe, beschikt Panther zelfs over hun eigen clean rooms waar de producten onder eigen beheer en controle steriel worden verpakt. 

Doordat hun stapling devices zijn doorgedrongen tot meer dan 2000 ziekenhuizen in meer dan 60 verschillende landen; is Panther Healthcare momenteel de absolute nummer 1 in China (waar het zwaartepunt ligt op de Thorax chirurgie) en zelfs de nummer 3 wereldwijd .

Naar aanleiding van COVID-19 werd hun gamma uitgebreid met beschermend materiaal van de hoogste kwaliteit, dat voldoet aan de strengste normen getest volgens Europese notified bodies. 

Onze klanten zijn zeer enthousiast over hun producten.

Bedrijfsfilm: Bekijk hier

Ontdek hun producten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

contacteer ons