Service & herstel chirurgisch materiaal

Herstelling

Als chirurg of instrumentalist stelt u hoge eisen aan uw chirurgisch materiaal. Het is uw instrumentarium, samen met uw precisie en ervaring, dat aan de basis ligt van een geslaagde ingreep. In een sector waar zelfs de kleinste fout fataal kan zijn, is het van levensbelang dat uw chirurgisch materiaal in topstaat verkeert. 

Patella staat daarom niet alleen in voor het herstel van uw instrumentarium bij de originele fabrikant, maar zorgt er ook voor dat uw chirurgisch materiaal 100% operationeel is door ze grondig  te laten nakijken.

  • Slijpen chirurgische snijinstrumenten
  • Vervangen losse onderdelen door nieuwe onderdelen
  • Afstellen chirurgisch materiaal
  • Rechtzetten omgebogen chirurgisch materiaal
  • Reinigen chirurgisch instrumentarium, incl. polieren en hercoderen
  • Specifiek voor Dufner Micasept ©  laparascopische instrumenten: installatie van nieuw sealingsysteem door Dufner met 2 jaar garantie (via Patella). Dit om contaminatie te voorkomen.

Vervanging

Indien uw Dufner instrument niet herstelbaar blijkt te zijn, wordt het vervangen door een nieuw instrument mits een standaardruilkorting. 

 

Vervaardiging op maat

Om er zeker van te zijn dat we u als chirurg of instrumentalist de perfecte oplossing voor elke soort ingreep kunnen aanbieden, vervaardigen we bij de fabrikanten chirurgisch materiaal op maat. Onze jarenlange kennis binnen de sector zorgt ervoor dat we samen met u én de fabrikant kunnen meedenken aan innovatieve oplossingen en u zo state-of-the-art instrumenten op maat te kunnen aanbieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

contacteer ons